PM Rama sends best wishes for Orthodox Easter 

MIRËMËNGJES 😃 dhe me këto pamje nga Kisha e Marmiroit në Orikum të Vlorës, ju uroj Pashkë sa më të Gëzuar🙏

Posted by Edi Rama on Saturday, April 27, 2019
TIRANA, April 28 /ATA/ – Prime Minister Edi Rama on

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In