Puka, from a ghost town to an extraordinary tourist destination

MIRËMËNGJES 😀 dhe me këto pamje të transformimit të Pukës nga një zonë e braktisur për vite të tëra, në një destinacion të jashtëzakonshëm turistik, ju uroj një të dielë të bukur 👍

Posted by Edi Rama on Saturday, March 23, 2019
TIRANA, March 24 /ATA/ – Puka, a small mountainous town

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In
   
Previous articleAli Pasha Castle rehabilitated as part of works to construct Tepelena Bypass road
Next articleFrom Albania to Cyprus, a Journey through New European Poetry