Some 4092 newborns received baby bonus in first two months of 2019

MIRËMËNGJES 😃 dhe me këtë informacion për prindërit që kanë përfituar Bonusin e Bebes nga dita e parë e ketij viti e deri më sot, ju uroj një ditë të mbarë 😊

Posted by Edi Rama on Wednesday, March 13, 2019
TIRANA, March 14 /ATA/ – Some 4092 newly born babies

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In