Protected: PM Rama pledges increased support for businesses, incentives to promote employment

ERTV Live😊: Dushnik, Berat - NĂ« njĂ« sipĂ«rmarrje rurale model, ku reflektohet rritja e qĂ«ndrueshme e punĂ«s dhe fitimit, falĂ« edhe politikave mbĂ«shtetĂ«se tĂ« viteve tĂ« funditđŸ€

Posted by Edi Rama on Sunday, February 3, 2019
This content is password protected. To view it please enter

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In
   
Previous articleProtected: Operation codenamed “Wrong Path”/ Soreca: Fight against crime, priority for EU and Albania
Next articleProtected: Albanian Armed Forces conduct joint combat training with U.S. Navy SEAL