Protected: VIDEO-PHOTO/ Law students appeal: Free our faculty classrooms

VIDEO-FOTO/Apeli i studentëve të Drejtësisë: Na lironi auditoret

VIDEO-FOTO/Apeli i studentëve të Drejtësisë: Na lironi auditoret http://ata.gov.al/2019/02/02/video-foto-apeli-i-studenteve-te-drejtesise-na-lironi-auditoret/ Studentja e ekselencës, Ardita Dushniku tha për ATSH se “ne e mbështesim protestën e studentëve se dhe ne studentë jemi, por bojkoti i mësimit nga një pjesë e studentëve nuk është normal, sepse na pengon mësimi, duke na sjellë vështirësi, pasi ne të gjithë kemi planet tona përsa i përket vitit akademik, apo pushimeve të verës. Çdo studentë shtoj ajo ka një program të qartë përsa i përket kalendarit të punë”. Protesta ishte e nevojshme, shtoi ajo sepse fundja në përfituam të gjithë. Konkretisht unë kam paguar dy vitet e para të studimit nga 400 mijë lekë tarifë studimi tani me vendimin e qeverisë nuk paguaj”.

Posted by Agjencia Telegrafike Shqiptare on Saturday, February 2, 2019
This content is password protected. To view it please enter

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In