Protected: Kuçova airport, NATO’s first air base in Western Balkans

Aeroporti i Kuçovës, baza e parë e NATO-s në Ballkanin Perëndimor

Aeroporti i Kuçovës, baza e parë e NATO-s në Ballkanin Perëndimor http://ata.gov.al/2019/01/26/aeroporti-i-kucoves-baza-e-pare-e-nato-s-ne-ballkanin-perendimor/ Baza e Kuçovës jo vetëm do të rikthejë lavdinë e dikurshme të atij aeroporti, por do jetë edhe baza e parë e NATO-s në Ballkanin Perëndimor. Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, bëri të ditur sot se “zbatimi i paketës sapo ka filluar dhe shumë shpejt nis puna në terren”.

Posted by Agjencia Telegrafike Shqiptare on Saturday, January 26, 2019
This content is password protected. To view it please enter

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In
   
Previous articleProtected: Haradinaj: Kosovo toward full energy independence
Next articleProtected: Ministry of Health appeals to citizens to vaccinate against measles