Protected: Snow creates stunning panoramic views along Lin-Pogradec road

MIRËMËNGJES 😃 dhe me këto pamje magjepsëse të rrugës së re Qafë Thanë - Lin - Pogradec - Qafë Plloçë nën dëborë, ju uroj një të dielë të bukur ⛄️❄️⛄️

Posted by Edi Rama on Saturday, January 12, 2019
This content is password protected. To view it please enter

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In