Protected: Skanderbeg memorial completely transformed after undergoing renovation

MIRËMËNGJES 😃 dhe me këto pamje nga Memoriali i Skënderbeut, ku pas përfundimit të restaurimit tërësor mbi rrënojat e Kishës së Shën Nikollit, shijohet një ndryshim si nata me ditën, ju uroj një të dielë të qetë 🇦🇱

Posted by Edi Rama on Saturday, December 15, 2018
This content is password protected. To view it please enter

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In