Protected: Justice Ministry building lighted up in orange in solidarity with violated women

Solidaritet me gratë e dhunuara, ministria e Drejtësisë ngjyroset portokalli

Solidaritet me gratë e dhunuara, ministria e Drejtësisë ngjyroset portokalli Ministria e Drejtësisë u ndriçua me portokalli, jo për festat e fundvitit, por për një kauzë madhore, siç është fushata kombëtare e 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore dhe dhunës në familje me temë “Bëje botën portokalli: Më dëgjo dhe mua”. http://ata.gov.al/2018/12/08/solidaritet-me-grate-e-dhunuara-ministria-e-drejtesise-ngjyroset-portokalli/

Posted by Agjencia Telegrafike Shqiptare on Saturday, December 8, 2018
This content is password protected. To view it please enter

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In