Protected: Majko and Vodo welcome Swedish delegation

Majko dhe Vodo presin një grup përfaqësuesish nga Suedia

Majko dhe Vodo presin një grup përfaqësuesish nga Suedia. http://ata.gov.al/2018/11/30/majko-dhe-vodo-presin-nje-grup-perfaqesuesish-nga-suedia/ Ministri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko së bashku me zv.ministren e Drejtësisë, Teuta Vodo pritën në një takim ditën e sotme një grup përfaqësuesish nga Suedia. Ministri Majko pas një prezantimi të shkurtër të Strategjisë Kombëtare të Diasporës, u njoh me aktivitetin e shqiptarëve në Suedi si dhe përfshirjen e tyre në sfera të ndryshme të shoqërisë suedeze.

Posted by Agjencia Telegrafike Shqiptare on Friday, November 30, 2018
This content is password protected. To view it please enter

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In