Protected: President Meta greets Albanians on Independence Day

Gëzuar Ditën e Flamurit Kombëtar!🇦🇱 Një urim të veçantë për çdo shqiptar kudo ndodhet, me këtë poezi, të recituar me shpirt, shumë dashuri dhe emocion nga dy nxënëse shqiptare të shkollës 9-vjeçare në Dacaj të Rozhajës.🇦🇱

Posted by Ilir Meta on Tuesday, November 27, 2018
This content is password protected. To view it please enter

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In