Protected: Visitors hold ATA in high esteem: Reliable news agency, significant historical memory

Vizitorët vlerësojnë ATSH-në: Agjenci e lajmit të vërtetë, kujtesë e rëndësishme historike

Vizitorët vlerësojnë ATSH-në: Agjenci e lajmit të vërtetë, kujtesë e rëndësishme historike. http://ata.gov.al/2018/11/24/vizitoret-vleresojne-atsh-ne-agjenci-e-lajmit-te-vertete-kujtese-e-rendesishme-historike/ Qindra qytetarë vizituan Panairin “Klik Ekspo Grup” në ditën e fundit të tij. Ky është Panairi më i madh në vend për sipërmarrjen, ku marrin pjesë rreth 300 biznese nga mbi 20 shtete të botës si dhe institucionet shqiptare, të cilat kanë ngritur pavijonet e tyre në këtë Panair. Në këtë panair është vendosur edhe pavijoni i Agjencisë Telegrafike Shqiptare. Të shumtë ishin vizitorët që u ndalën në pavijonin e ATSH-së, ku u njohën me arkivën e pasur të këtij institucioni ndër vite. Disa prej tyre vlerësuan arkivin e ATSH-së, si një pasuri që duhet ruajtur me fanatizëm. Të tjera thanë se në xhunglën e informacionit që sot ofrohet në media, ATSH-ja është një "dritare" nga ku lajmi ka vërtetësi dhe është i pakthyeshëm.

Posted by Agjencia Telegrafike Shqiptare on Saturday, November 24, 2018
This content is password protected. To view it please enter

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In