Orikum archaeological site featured in documentary of Swiss Radio-Television

Orikumi nxit interesin e të huajve, film dokumentar nga radiotelevizioni zviceran

Turistët e huaj dhe ekspeditat që vizitojnë sitet arkeologjike në Shqipëri shprehin gjithnjë e më shumë interes për to e së shpejti, do të përgatitet një film dokumentar, nga radiotelevizioni zviceran RTS, mbi gërmimet arkeologjike në Parkun Arkeologjik të Orikumit dhe punën tashmë disavjeçare të projektit arkeologjik shqiptaro-zviceran në këtë sit të jashtëzakonshëm. https://ata.gov.al/2018/04/07/orikumi-nxit-interesin-e-te-huajve-film-dokumentar-nga-radiotelevizioni-zviceran/

Posted by Agjencia Telegrafike Shqiptare on Saturday, April 7, 2018
Orikumi nxit interesin e të huajve, film dokumentar nga radiotelevizioni

Our news wire service in English and French is reachable through [email protected] or phone number +355 4 22355823.

Existing Users Log In